Het aanbod van CrossFit Meppel

Ontdek het veelzijdige CrossFit, personal training, small group aanbod van CrossFit Meppel

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit

Ben je nog niet ervaren met CrossFit? Maak je geen zorgen. CrossFit is voor iedereen toegankelijk en kan je beoefenen op je eigen niveau.

Personal training

Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor je. CrossFit Meppel biedt individuele trainingen aan die we richten op jouw persoonlijke doelstellingen.

Small group

Speciaal voor mensen met weinig tijd. Tijdens de 30 minuten train je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht. In slechts 30 minuten heb je een complete functionele workout gedaan.

Voedingscoaching

Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

ZilverFitness

Deze lessen zijn speciaal voor iedereen die (bijna) met pensioen is. Functionele training onder begeleiding van een personal trainer. Snel resultaat kan ook nog steeds bereikt worden op oudere leeftijd. De oefeningen die gedaan worden kunnen dusdanig aangepast worden, dat iedereen kan meedoen.

Wat onze leden zeggen

Ik ben aanzienlijk fitter en sterker geworden en vind het heerlijk om , na een dag druk te zijn geweest op mijn werk, lekker een uur af te reageren. Ik merk ook dat mijn rug een stuk sterker is geworden door CrossFit. Ik doe veel computerwerk en daardoor zit ik veel uren in een verkeerde houding en kreeg daardoor snel last van mijn rug. Ik zou CrossFit Meppel vooral aanbevelen aan iedereen die moeite heeft om sporten vol te houden. De sfeer bij CrossFit Meppel is super! En iedereen motiveert elkaar om door te gaan.

Martijn van Tiel

Zowel fysiek als mentaal heb ik super resultaten behaald! Ik ben bijna 10 kg afgevallen en veel fitter geworden. Dit heeft geresulteerd in een betere Mindset. Ik zou het letterlijk aan iedereen die aan zichzelf wil werken, op wat voor manier dan ook, aanraden om te komen sporten bij CrossFit Meppel. De Challenge is een super fijne manier om te starten bij CrossFit Meppel en ook meer te leren over voeding.

Robbert Koopmans

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van CrossFit tot personal training bij CrossFit Meppel

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Meppel. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: CrossFit, personal training en small group. Met onze Gratis proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.