crossfit meppel:
dé PT studio in meppel e.o.!

Snel afvallen, spieren ontwikkelen of aan de conditie werken? Bij CrossFit Meppel ben je aan het juiste adres!

Krijg de beste persoonlijke begeleiding van onze trainers

Een op maat gemaakt plan speciaal voor jouw doelen

Word fitter, slanker en sterker

Al meer dan 150 mensen uit Meppel hebben de 1e stap gezet… 

Waarom CrossFit Meppel

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij CrossFit Meppel altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Uitgebreid aanbod

Train onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Of doe mee aan één van onze vele groepstrainingen.

Motiverende community

Sporten bij CrossFit Meppel is niet anoniem. We kennen al onze leden bij de voornaam en het valt ons op als je er even niet bent. We organiseren veel evenementen binnen en buiten onze box en sluiten deze graag af met een hapje en een drankje.

Sportbit app

Als lid kan je via de Sportbit app jouw progressie bijhouden door jouw resultaten in te voeren. Je kan je via de app inschrijven voor onze lessen.

Ons aanbod

CrossFit

Ben je nog niet ervaren met CrossFit? Maak je geen zorgen. CrossFit is voor iedereen toegankelijk en kan je beoefenen op je eigen niveau.

Personal training

Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor je. CrossFit Meppel biedt individuele trainingen aan die we richten op jouw persoonlijke doelstellingen.

Small group

Speciaal voor mensen met weinig tijd. Tijdens de 30 minuten train je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht. In slechts 30 minuten heb je een complete functionele workout gedaan.

Voedingscoaching

Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

ZilverFitness

Deze lessen zijn speciaal voor iedereen die (bijna) met pensioen is. Functionele training onder begeleiding van een personal trainer. Snel resultaat kan ook nog steeds bereikt worden op oudere leeftijd. De oefeningen die gedaan worden kunnen dusdanig aangepast worden, dat iedereen kan meedoen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

Ik ben aanzienlijk fitter en sterker geworden en vind het heerlijk om , na een dag druk te zijn geweest op mijn werk, lekker een uur af te reageren. Ik merk ook dat mijn rug een stuk sterker is geworden door CrossFit. Ik doe veel computerwerk en daardoor zit ik veel uren in een verkeerde houding en kreeg daardoor snel last van mijn rug. Ik zou CrossFit Meppel vooral aanbevelen aan iedereen die moeite heeft om sporten vol te houden. De sfeer bij CrossFit Meppel is super! En iedereen motiveert elkaar om door te gaan.

Martijn van Tiel

Zowel fysiek als mentaal heb ik super resultaten behaald! Ik ben bijna 10 kg afgevallen en veel fitter geworden. Dit heeft geresulteerd in een betere Mindset. Ik zou het letterlijk aan iedereen die aan zichzelf wil werken, op wat voor manier dan ook, aanraden om te komen sporten bij CrossFit Meppel. De Challenge is een super fijne manier om te starten bij CrossFit Meppel en ook meer te leren over voeding.

Robbert Koopmans